O nama

Već 26 godina se bavim pedagoško-koreografskim radom. U današnje vreme držim školu klasično-moderne igre sa primesama gimnastičkih pokreta - školu DANKAN DANCE STUDIO.

Osnovni cilj mojih časova je pronalaženje i priprema dečijih talenata za audiciju u baletskoj školi. Ne manje važan cilj mojih časova je da deca kroz elementarne baletske i moderne pokrete nauče da lepo hodaju i da dobiju pravilno držanje tela. Pošto sama osmišljavam koreografije, angažujem se da decu odvedem na pojedine nastupe van škole uz saglasnost škole, a mogu i da doprinesem školskim manifestacijama sa baletskim aktivnostima.

Uzrast sa kojim radim je od I - IV razreda osnovne škole,kao i sa devojčicama V - VIII razreda i srednjoškolskog uzrasta radi takmičenja u tzv. dance - ritmu, što sam uvela kao inovaciju u svom radu,kao i što imam pripremne grupe predškolskog uzrasa. Tradicionalno, sve svoje grupe, na kraju školske godine, vodim na tzv. zmajadu, gde provedemo zabavno rekreativni dan, gde pored naše igre i gimnastike, postoji raznolik sadržaj aktivnosti.

Dođite da se družimo, Slađana Rančić – škola baleta DANKAN DANCE STUDIO !!!

 

01
01
02
02
03
03
04
04
Već 26 godina se bavim pedagoško-koreografskim radom. U današnje vreme držim školu klasično-moderne igre sa primesama gimnastičkih pokreta - školu DANKAN DANCE STUDIO.

Osnovni cilj mojih časova je pronalaženje i priprema dečijih talenata za audiciju u baletskoj školi. Uzrast sa kojim radim je od I - IV razreda osnovne škole, kao i sa devojčicama V - VIII razreda i srednjoškolskog uzrasta radi takmičenja u tzv. dance - ritmu, što sam uvela kao inovaciju u svom radu, kao i što imam pripremne grupe predškolskog uzrasa.
Škola baleta
Baletski program baziran je na osnovnim tehnikama klasičnog baleta i prilagođava se grupi.

Škola modernog baleta
Moderan balet je baziran na baletnoj tehnici koja je dopunjena slobodnijim plesnim pokretima.

Škola gimnastike
Blagotvorno delovanje gimnastike na um i telo mladih osoba, kao cilj ima pomeranje granica izdržljivosti i spretnosti pojedinca.

Back to Top